Blog

RSS

11 Aniversari del Projecte de Pusol

01-10-2020


11 Aniversari del Projecte de Pusol

Enguany, el nostre Projecte Educatiu-Museístic commemora el 11º aniversari del seu reconeixement per la  UNESCO. Tal dia com hui, en 2009, vam ser inclosos en el Resgistre de Bones Pràctiques de Salvaguarda del Patrimoni Cultural Inmaterial i de la partida rural de Puçol amb el seu Museu Escolar va passar a ser coneguda arreu de tot el món. Cada any, quan arriba octubre, les persones que formem part del Projecte ens reunim per commemorar esta festa i el Museu es vesteix de festa i es plena d'alegria. 


Esta vegada no podrà ser així, l'emergència sanitaria provocada per el COVID-19 fa impossible que puguem celebrar el nostre 11 aniversari com solem fer-l'ho. Però hi som tan de vosaltres com sempre i en aquestos temps de incertesa seguim treballant dia rere dia en un Projecte que, des de fa once anys, és molt conegut fora de les nostres fronteres.


Gràcies a tots/es, un any més, per ser-hi, gràcies a la comunitat educativa, als nostres veïns/nes, socis/es i donants/es aquells/es que sempre esteu al nostre costat fent-nos millorar i fent del Projecte Puso un espai entranyable i plé de futur.


Autors: José Mora, president de L'Associació ; Rafael Martínez, director del Projecte Puso; e Isabel Picó, directora del projecte.

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top